Groei Transformatie programma

Veel bedrijven worstelen met hun positie in de markt. Ze zien concurrenten betere businessmodellen uitvoeren en dreigen hun beste klanten te verliezen. Met het groei transformatie programma ga je leren dat dit anders kan. Je gaat je alleen nog focussen op de beste klanten in de markt, je gaat je verdien mogelijkheden optimaliseren en je wordt veel effectiever in je marketing en acquisitie.

Meer informatie

Kickstart online leadgeneratie

Misschien heb je soms het gevoel dat je pijplijn te leeg is of dat de prospects die er nu in zitten eigenlijk te klein zijn of niet passen bij je organisatie. Misschien heb je het gevoel dat je concollega’s jouw branche domineren en jouw potentiële klanten voor je neus binnenhalen.  Nu is op online gebied echt alles mogelijk – allemaal dankzij de nieuwste en meest effectieve internet marketing (automation) technieken.  Het maakt niet uit of je een product of dienst verkoopt. Maar tijdens de Kickstart online leadgeneratie kom jij erachter hoe je met de meest effectieve technieken meer omzet genereert.

Meer informatie

Na 5 dagen vliegen met leadgeneratie

Ben je het zat om elke maand weer op zoek te gaan naar nieuwe klanten?

Heb je een paar leuke opdrachten afgerond, maar geen tijd geïnvesteerd in je marketing en sta je weer op 0. Geen nieuwe potentiële klanten in het vooruitzicht. Voor veel ondernemers is dit de realiteit. Het is niet altijd makkelijk om weer nieuwe klanten naar je toe trekken. En al helemaal niet leuk. Elke keer weer die ellende van de salesgesprekken voeren, je netwerk om hulp vragen, in je avonduren netwerken om zoveel mogelijk nieuwe mensen te leren kennen, weer nieuwe marketingactiviteiten bedenken om weer top of mind te worden bij je potentiële klanten. Voor veel ondernemers is dit de realiteit. Maar dit kan anders.

Meer informatie